Ha ön kivitelezőt keres lakatos vagy fémipari munkára, akkor jó helyen jár!


Tóth Balázs vagyok, körülbelül 10 éve foglalkozok fémszerkezetek tervezésével, gyártásával, kivitelezésével. Fő tevékenységem az épületlakatos munkák és díszkovácsolás. A munkáim során nagyban törekszek a minőségre a megrendelőim igényeinek és elképzeléseinek megvalósítására már a tervezés folyamán.

Fő célom  hogy a megrendelő azt kapja az adott termék befejezésével, amit elképzelt. A gyártás folyamán egyaránt alkalmazom a hagyományos, és a modern technológiákat a megfelelő minőség elérése érdekében. Célom a minőségre törekvés, olyan termékek gyártása, amely egész életre szól nem  csak pár hónapra, évre.

 

 

Miért minket válasszon?

 

Mert 10 éves szakmai múlttal rendelkezem és ez idő alatt nagy tapasztalatot szereztem, ez által hibátlan terméket fog kapni.   

Anyagok felhasználása széleskörű, használunk acélt, rozsdamentes acélt, kovácsoltvasat, színesfémeket (alumínium, réz) műanyagokat (polikarbonát, plexi), üveget, fát

Ajánlatkérését gyorsan leadhatják otthonaikból, munkahelyekről telefonon,vagy e-mailban. Ajánlatkérésére akár 1 munkanap alatt válaszolunk. A fő munkavállalási területünk Nógrád, Heves, Pest megye, de az ország egész területére dolgozunk nem jelent problémát a távolság.

Egyaránt dolgozunk lakosság és az ipar, cégek számára is. Az elkészült munkáinkra garanciát vállalunk.

Európai Regionális Fejlesztési alap Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap